Blog

12-3-15.jpg
11 maart 2015

Something old, something new...

Dan zitten we plots weer in maart. Terwijl de lente bijna haar intrede doet, zijn wij klaar met de inkoop voor winter 2015.

Mooie zachte breisels, zijde blouses, jurkjes, stoere jeans en heel veel mooie  geweven jassen. Winter 2015 wordt een mooi warm kleurbeeld bij Puur; bordeaux met een mix van powderteinten. Navy en petrol blijven een hit dit najaar en natuurlijk is zwart altijd goed om in je kast te hebben.

Heb je zin in een wat gedurfde outfit, dan heeft het label 10Days veel ruitjes en streepjes, sporty met een chic raSondje en zo'n fijn classy streepje als accent. Tikkeltje retro, tikkeltje old school maar oh zo lekker draagbaar!

We mogen wat nieuwe labels verwelkomen voor de komende winter bij Puur, die onze collectie nog completer, mooier, puurder (en ga zo maar door) maken. Closed, Reign, Ruby Tuesday, My Dutch Family, Hunkydory, Day, Clarks en Dutchess. Ja ja een heel rijtje, maar ze zijn zo mooi, fashionable, stoer maar bovenal heel tijdloos en herkenbaar! Deze mixen en matchen mooi bij de labels die wij al in huis hebben. Summum ,10Days, Aaiko, YAYA en P448 is een greep van de labels waar Puur trouw aan is, we kunnen haast niet wachten dat het zover is om al dit moois in onze winkel te zien hangen.

Maar laten we niet te hard van stapel lopen en eerst genieten van de voorjaarscollectie die er nu hangt want daar worden ook nog steeds heel blij van… Ook in onze 10Days store in Rotterdam hangt er weer veel moois in de winkel. Een mix van verschillende kleuren en prints zorgen ervoor dat er voor ieder wat tussen zit.

Waar we jullie nog éventjes op willen attenderen is het ‘wisselen van de wacht’. Dat het Puur team voornamelijk uit 40 plussers bestaat is een feit maar of wij onszelf daadwerkelijk ook herkennen in de makken van deze gerenommeerde leeftijd is de vraag. Tja ... dat er van dat ‘vele staan’ er ergens een spatadertje opkomt, of als je in het licht van de paskamer staat, je toch ergens een rolletje ziet.. Heeft werkelijk niets te maken met onze leeftijd maar vooral aan het licht... en de rimpeltjes bij onze ogen hebben zeker niet met onze leeftijd te maken maar vooral van het lachen en lol die we met elkaar hebben... Aan ‘dit alles’ moet ons jonge 10Days team nog even werken en dan kunnen zij die big 40 omarmen (duurt nog wel even hoor).

Dus als jullie toch ineens een 20 plusser bij Puur Dameskleding zien staan en een 40 plusser bij 10Days op De Meent, dan kan kloppen. De leeftijden binnen ons hele team matchen goed en het wordt tijd dat we daar gebruik van gaan maken! Want uiteindelijk ben je zo oud als dat je jezelf voelt!

Tot snel! Liefs!