Blog

foto.JPG
28 maart 2015

FLY ME TO THE MOON

Met de starbucks  en de tijdschriften nog in onze handen is het alweer tijd om te boarden. Gevoelsmatig hadden we nog zeeën van tijd (dat is the story of our lifes) want als het er op aankomt, is het toch weer gewoon 'de tijd' die een loopje met ons neemt. We zitten net en het vliegtuig is gereed voor onze trip naar Bologna!

Onze boekjes staan gretig te wachten om gelezen te worden, maar onze monden zeggen toch echt wat anders. Eenmaal los van de grond, nu wel echt met zeeën van tijd, komen er de ideeën, inspiratie, over ons label, Puur, het team en wat al niet meer... Kortom, gesprekstof genoeg.

En voor we het weten staan wij alweer met beide beentjes in Bologna. Op naar het hotel... en naar een heerlijke pasta, want thuis kunnen die héus lekker eten, maar verheugen wij ons toch altijd op in Italië. Het hotel is super en terwijl we onze koffers uitpakken horen we de klanken van piano, accordeon en heel veel blije mensen. De Italiaanse dames staan uitgedost in prachtige creaties en de heren strak in pak.

Terwijl wij onze pasta verorberen, horen wij de klanken van tangomuziek aan ons voorbijgaan. Wat natuurlijk de nieuwsgierigheid wekt om even te gaan kijken en wellicht om een beetje mee te dijnen op de muziek. Wij zijn namelijk niet vies van een dansje. Ademloos kijken we naar al deze  mensen, die met zoveel passie deze dans beleven. Jeetje als dit een voorbode is van de 2 dagen Bologna, dan wordt dit zeker een feestje!

Rustig ontbijten...want dit wordt best een druk dagje. Van Centergross (confectiecentrum), naar heel veel winkels in en uit.... Maar of wij hier nou echt heel blij van worden... Gelukkig was dit plan B, op de hoop dat plan A ons een jubelstemming geeft. Dan maar op naar Milano de Maritima waar ons eigen label Inspired By Puur ligt. De samples hangen klaar en er hangt nog veel meer leuks. Keuzes... Dat wordt best lastig, want zoveel de ideeën borrelen op en als je ons de vrije hand geeft, hangt er dadelijk bij Puur alleen nog maar Inspired by Puur. De kleuren en de materialen worden bepaald, er wordt getekend, hier en daar wat veranderd aan de pasvorm en dan ontstaat er toch een mooi klein compleet beeld van ons eigen label!

We sluiten de avond af met een heerlijk diner, wat worden we hier blij van. Wat geeft dit ons weer een flinke boost waarom het ondernemerschap zo bijzonder is. Hopelijk ook om jullie zo te mogen zien stralen in de collectie van Puur!

Dan is de laatste dag is aangebroken en na wat geslenter door Bologna is het tijd om weer het vliegtuig in te stappen .. Op weg naar huis! Terwijl het vliegtuig opstijgen wij nog aan het nagenieten zijn van dit weekend, hebben we het gevoel dat we weer op vleugels zitten. We vliegen omhoog in een stijgende lijn en dat is waar we willen zijn!

Veel liefs tot snel! XXX