Blog

IMG_0491.JPG
15 juli 2015

SUMMER 2016

Time flies.....

Zonder het te beseffen vliegt de tijd aan ons voorbij. Terwijl de zomer nog in volle gang is komen de eerste winter items bij Puur Dameskleding binnen. Mooie warme kleuren, breisels en een paar prachtige nieuwe labels. Nieuwe labels die wij graag omarmen bij Puur.

Maar hop hop hop... de zomerbeurs 2016 staat al weer op ons te wachten!  Met ons hoofd nog bij onze wintercollectie bij Puur begroeten wij op de Modefabriek in Amsterdam de zomercollectie voor 2016! Streepjes, krijtstreepjes, hooggesloten jurkjes, broeken met flairpijpen en hoge hakken. Voor de dames die zich op en top vrouw willen voelen. Goed nieuws.....2016 wordt jullie zomer!!  Van stand naar stand en van koffie, thee, wijn en lekkere hapjes is het wel een hele fijne werkdag! Want wat hebben we toch een superleuke job!

De tijd vliegt zo snel aan ons voorbij dat we soms niet beseffen dat er een hoop leuke en mooie dingen op ons pad komen. Maar daar gaat verandering in komen..

Het winterseizoen 2015 wordt  "ons seizoen". We gaan nog meer op pad op zoek naar meer mooie unieke items, meer tijd nemen om achter de schermen te werken zodat Puur nog meer kan groeien met haar eigen Label 'Inspired By Puur'.

En in de mooie flow waar wij nu zitten zal de tijd ons nog wel eens inhalen. Maar zolang tijd maar tijd is en wij een hele lange adem hebben komt alles wat op ons pad komt een keer aan de beurt!

Tot snel en geniet van deze zomer!

Liefs van het Puurteam