Blog

Foto blog.jpg
21 oktober 2015

Kom maar op met die herfst!

Zo sta je met je ene voet nog in de zomermood en zo beland je in de herfstblues. De augustus en september maand zijn aan ons voorbij gevlogen met heel veel leuke events. Braderie, modeshow in Berkel, modeshow van 10Days bij Textielhaven, 1 jarig bestaan 10 Days... Wat best een feestje waard is. Dan niet te vergeten de champagnebrunch en modeshow bij Muller&Co, in samenwerking met Masto Mode & Quinto Kappers.

Jeeeemig… Zoveel leuks in 2 maanden en dan niet te vergeten dat september ook de maand is van de vele leveringen van de labels die wij hebben. Mooie zachte breisels, grote oversized vesten, wat gecombineerd mag worden met klassieke jurkjes of een mooie jeans. Ook de Clarks en P448 worden met open armen ontvangen bij Puur.

De collecties van Summum  Woman, 10 Days, Ruby Tuesday, Day, Closed, Yaya (en dit is nog maar een greep van de labels die wij in huis hebben) zijn zo ontzettend mooi en zijn zo goed ontvangen door jullie... Dat het eigenlijk (ondanks die kou!!!) gewoon fijn is om de herfstmaanden te verwelkomen.

Herfstvakantie is al in aantocht en wij kunnen niet wachten om de zomermoods achter ons te laten en ons onder te dompelen in de herfstblues… Ja dat klinkt lekker he! Kom dan toch maar op met de herfst in Nederland... Puur is er op voorbereid, jij ook?