Blog

Fotos blog.jpg
29 oktober 2015

Op naar november!

Uitkijken naar…

Tja helaas, de herfstvakantie is weer voorbij gevlogen. 's-Hertogenbosch, Amsterdam,
Zeeland, Texel... Puur is niet over de grens geweest ,maar lekker in eigen land gebleven! Hoe leuk is dat en best een mooi landje hebben wij eigenlijk. Dit komt wel meer tot zijn recht als de zon schijnt, maar oké…

Uitwaaien op het strand, kastanjes zoeken in het bos, warme choco met slagroom, Texel verkennen op de fiets, citytrips in eigen land, natuurlijk leuke winkels bezoeken… Wij kunnen ons hier goed vermaken hoor!

Maar dan zijn we weer in ons eigen vertrouwde dorp, en bij Puur. Dat voelt weer als een warme deken, de geur van het sloophouten interieur, de verse koffie, de rustige kleuren van de kleding, ontspannen achtergrondmuziek, de mooie labels in de rekken en bovenal de gezelligheid van ons team. Stiekem zijn wij best wel bofkonten!!!

En nu we de herfstvakantie hebben afgesloten komt de novembermaand wel weer heel dichtbij. Deze maand voelt meestal als saai, regenachtig, koud, donker… Is het eigenlijk ook, maar we kunnen daar wel met z’n verandering in brengen. Ook in deze maand willen we wat warmte, gezelligheid en leuke dingen met jou ondernemen. Want ‘uitkijken naar leuke dingen’ houdt iedereen van en die willen we graag met jou delen.

Dus hou je Facebook en mailbox in de gaten, want er zijn ergggg leuke dingen in aantocht! Samen kunnen we die november maand aan en toch een beetje genieten van de koude en zeker ook regenachtige dagen.

Tot snel! X