Blog

blog novembe.jpg
26 november 2015

November Rain

De gure wind, de donkere dage, de  harde regen… Om het nog een beetje gezellig te maken noemen wij het maar de ‘november rain’. We zitten weer in de maand en dat hoort er toch een beetje bij.

Tja… De winterse taferelen zijn nu echt zichtbaar en voelbaar en dat gevoel hebben wij ook. Dat betekent bij Puur dat de kaarsen weer vol op branden en de kopjes koffie, thee en warme choco weer klaar staan voor al onze klanten.

Dan mag het wel een druilerige maand zijn, maar wij hebben wel heel veel mooie spullen die goed van pas komen tijdens dit seizoen. Er zijn namelijk weer hele mooie warme plaids van Yaya binnen en ook hangen de rekken vol met vesten.

Wat hebben we geweldig mooie maar boven al ook warme vesten hangen. We willen er eentje speciaal noemen dat zijn die van ons eigen label… Inspired by Puur. Met daarbij prachtige en ook weer heeerlijke warme sjaals. Het is toch altijd weer spannend of ze echt zo goed gelukt zijn. We hebben ze doorgepast en bij binnenkomst niet meer uit gedaan.

Dus, heb je een beetje warmte nodig? Al is het alleen voor een kopje koffie… Of ben je toch ook wel benieuwd naar de nieuwe vesten van het label…  Trotseer die ‘november rain’  en loop even bij ons binnen!