Blog

PUUR_Team_02_zw.jpg
23 december 2015

December - oftewel FEESTmaand

December, oftewel FEESTmaand.

Want wat toch heel feestelijk moet beginnen ,wordt toch ruw verstoord door alle gruwelijkheden die in de wereld gebeuren . De krant, het nieuws op televisie, je kan er niet omheen. De wereld lijkt dan toch iets minder mooi zoals wij hem graag zien. Het zou gek zijn om je ogen er voor te sluiten…

Maar gelukkig zien onze  ogen ook nog steeds de mooie dingen om ons heen! Geluk zit uiteindelijk ook de kleine dingen. En gelukkig zien ‘wij’ dat nog steeds. De kaarsen die met deze donkere dagen staan te fonkelen, bij Puur Kopje koffie, thee of een glaasje wijn die altijd klaar staan bij ons.  

Ook de collectie met de mooie labels die in de rekken hangen, de gezelligheid en warmte die we van jullie mogen ontvangen, de leuke, grappige, lieve en soms ontroerende gesprekken met jullie..Vooral ook de blijheid als jullie tevreden bij ons weggaan en wij jullie kunnen laten stralen met onze collectie.

December is ook echt zo'n maand dat de meeste mensen toch wat zachter, liever en loyaler met elkaar omgaan. Waarom houden we dat december-gevoel niet gewoon vast? Dan zouden januari, februari, maart en ga zo maar door toch een stuk leuker zijn en dan is 2016 een stuk mooier en liefdevoller.

Wij geloven hier best wel in en al helemaal als we dat nou met zijn allen doen. Dan gaan we er een geweldig, mooi, gezond en heel liefdevol jaar van maken!

Wij proosten er vast op!

Bedankt voor 2015!

LIEFS, PUUR   XX