Blog

SUMMUM QUOTE.jpg
11 maart 2016

Pure Authenticiteit

Echtheiden geloofwaardigheid zijn synoniemen voor Puur. De wereld gaat snel… Soms veel sneller dan wij aankunnen. De computer , IPad, IPhone hebben zo veel vernuftigheden dat dat onze hersenen soms te boven gaan. Hebben we net nieuwe vernieuwingen op de computer of de volgende innovaties dienen zich alweer aan.

Puur gaat met al deze ontwikkelingen mee .. Al gaat dat soms wat snel voor ons. Toch zijn we maar al te blij dat er een paar dames zijn die het heerlijk vinden om de web, Facebook, Instagram, nieuwsbrieven, foto’s, video’s en blogs bij te houden. Want jeetje dit is toch een mond vol. Het hele social media gebeuren, ja daar  kom je niet meer onderuit.

Negen jaar geleden konden wij ons niet bedenken dat dit ons allemaal te wachten stond om een winkel te runnen én een webwinkel. Wel wisten we dat we op ons gevoel af moesten gaan. Wat betekent dat we intuïtief inkopen. We proberen de winkel kleur  en warmte geven door middel van de inrichting. Eigenlijk een beetje wat in ons op komt.

De beleving die wij jullie willen meegeven in de winkel door de kleuren van de collectie, de geur van de koffie en het gezellige praatje met jullie… Het persoonlijke contac t, dat is waar wij het voor doen en waar wij nog steeds zo blij van worden! Dan zijn wij toch van mening dat een Facebook, Instagram en een nieuwsbrief daar uiteindelijk niet tegen op kan. Het maakt je sterker, dat is zeker waar.

Zo is Puur negen jaar geleden begonnen met deze visie ,en hoe mooi sluit onze naam aan wat wij belangrijk vinden om jullie een goed gevoel te geven… Want de authenticiteit zit toch uiteindelijk in jezelf…