Blog

YAYA.jpg
27 juli 2016

ONE DREAM

Half slapend, nog net niet in dromenland laat ik de afgelopen weken de revue voorbij komen. Het was een trein die in een snel vaart voorbij denderde, vol met leuke en hectische gebeurtenissen.

Van inkoop naar inkoop van alle mooie labels voor zomer 2017 beurzen, modeshows, academy,d e teamuitjes. Dit allemaal om de zomer in te luiden.. En dan hebben we ook nog een thuisfront waar alle uitjes haast altijd in de laatste weken voor de zomervakantie ingepland worden... Schoolfeestjes, afsluiting sport en niet te vergeten de veel te leuke evenementen die Rotterdam biedt. Ja, ook daar willen we natuurlijk ook van de partij  zijn..

Het klinkt nu net alsof we het heel ‘zwaar’ hebben, misschien zijn de dagen soms te kort of willen we misschien iets teveel. Maar wat wij vooral kunnen is ‘genieten’. Zelfs als de wereld een beetje gek geworden is…

Wij kijken alweer ontzettend uit naar al het leuks wat de herfst ons te bieden heeft. Ook dat wordt weer net zo leuk, druk, hectisch als de afgelopen maanden. Maar, dat past gewoon bij ons. Puur volgt haar hart en dromen en dat kan met een goed team als deze. One dream, one team!

Geniet van de vakantie!