Blog

10Days.jpg
19 augustus 2016

KEEPING AND SHARING MEMORIES

Terwijl we nog vol van de zon en zomervibes genieten in Mallorca, Ibiza, Barcelona, Frankrijk of nog verder over de grens druppelt bij Puur al heel veel moois binnen..

Van mooie zachte breisels, stoere jeans, zachte leren broeken, zijde tops tot stoere sweats is de herfst al een beetje in aantocht bij Puur! Dat blijft gek als de zomer in volle aantocht is in Nederland. Maar stiekem wel heel blij dat de wintercollectie echt zo leuk is als toen we het vorig jaar hebben ingekocht... Het blijft altijd een mooie verassing bij het uit te pakken!

Terwijl we dit schrijven genieten we allemaal nog van onze vakantiebestemmingen, van ons gezin, familie en vrienden. Koesteren we de momenten met elkaar, de nieuwe culturen, de zon en maken we mooie herinneringen met elkaar!

Maar hoe fijn is het om die momenten, mooie verhalen te kunnen delen met elkaar. Dat is eigenlijk het mooiste moment als de vakantie eindigt. Je vrienden, familie en collega's weer te kunnen zien en ieder zo zijn eigen verhaal heeft en die dan te kunnen delen!

Keeping and sharing memories…