Blog

_67A1129_KL.jpg
4 november 2016

Health starts on the inside and shows on the outside

Een passie in je leven hebben is heel fijn. Passie is voor een ieder iets anders, voor ‘ons’ is Puur eigenlijk een pure passie. Dat komt omdat wij keuzes maken waar we heel blij van worden! Het inkopen, de contacten met klanten maar ook de sociale media als Facebook of Instagram, nieuwsbrieven en evenementen die we verzinnen. Het is zooooo ontzettend leuk om te doen!

Zondag 30 oktober hadden we weer zo'n leuk evenement, ‘Health starts on the inside and shows on the outside’. Een modeshow bij Brasserie Muller & Co met een heerlijk healthy ontbijt! Het ontbijt is een beetje afgekeken van Passion Ibiza, Passion-ibiza.com Home of health and happiness. Een ontbijt bestaande uit verse ingrediënten, pure smaken en dus heerlijke gerechten. Allemaal gemaakt met passie..

Wij hebben op steenworp van Puur ook een prachtige locatie waar dit geserveerd kan worden. Brasserie Muller&Co! Hoe leuk is het om tijdens een heerlijk ontbijt naar een modeshow van de wintercollectie van Puur te kijken. Met een ontbijttafel vol lekkers, verse sapjes van Joyfullfruit en een presentatie van Vitaliteitscoach Ilhem was het een feestje. Tijdens de modeshow werd de wintercollectie van Closed, Day, Dutchess, 10Days en Summum getoond. Het was geweldig om al onze mooie modellen in de outfits van de mooie labels die wij in huis hebben bij  Muller & Co te zien stralen! Wat zijn wij dan ontzettend trots op onze modellen; collega's, vriendinnen en klanten die Puur deze ochtend nog mooier maken.

Geluksmomentjes zijn dit want dit maakt dat Puur haar passie blijft behouden voor fashion. Passion and Fashion zijn een goeie combinatie. Maar passion for fashion blijft de sleutel voor Puur!