Blog

BLOG.jpg
3 februari 2017

HI 2017!

En dan zitten we alweer een maand in 2017. Voor ons voelt 2017 wel als een heel positief jaar. 2016 hebben wij gelukkig goed afgesloten na een jaar waarin zowel zakelijk als privé een beetje onrust was.Maar Puur staat voor positiviteit, creativiteit en eigenheid en deze eigenschappen hebben voor een positieve flow gezorgd voor onze klanten en voor ons team!

Het inkoopseizoen is weer begonnen en dat betekent heel veel nieuwe indrukken. Nieuwe kleuren, materialen, nieuwe trends en soms nieuwe labels. Wij laten alle nieuwe indrukken bij ons binnen komen, filteren het en de geluk stofjes in onze hersenen zijn volop bezig! De modebeurs is daar een mooi voorbeeld van.. De afgelopen 3 jaar waren de beurzen toch een beetje deprimerend. Het crisis gevoel had de overhand. De recessie was voelbaar, de kledingstands waren karig aangekleed om maar nog niet te spreken over het slechte food aanbod.

Maar 2017 is anders, bij de ingang staan weer rijen, een overdaad aan koffiecorners, heerlijke hapjes worden ons aangeboden maar bovenal de positiviteit van de mensen is weer voelbaar. En dat is toch wel 1 van de belangrijkste aspecten voor op een beurs! Positiviteit........de labels lijken leuker, de koffie lekkerder, de kleuren mooier en de mensen lijken weer vertrouwen te hebben!

Zelfs met wat er momenteel in Amerika gebeurd;  "wat nou Trump"... De wereld lijkt soms gek te worden maar wij geloven dat als de positiviteit overheerst en als misschien zelfs iedereen een beetje dichter bij elkaar komt. Dan wordt 2017 misschien echt een mooi jaar!

Voor Puur staat alles nog open ...onze zintuigen staan op scherp en er borrelen weer tal van  leuke ideeën op, zodat we haast denken dat 2017 te kort is voor al onze leuke plannen! En dat er heel veel leuke plannen zijn bij Puur is een feit! Dus houdt de Facebook pagina en nieuwsbrieven goed in de gaten want wij knallen 2017 er goed in...

Met wat…? We keep you posted! Tot snel!