Blog

APRIL.jpg
31 maart 2017

HI APRIL!

April.... Pas de 4e maand van 2017. Maar wat houden we van deze maand! De narcissen, de voorjaarsschoonmaak, de ontluikende zon, die af en toe met haar ogen knippert zodat wij wat warmte van haar mogen ontvangen. Wij zijn er klaar voor.

De groentinten, blauw, koraal, ecru, wit en niet te vergeten geel is wat onze collectie lenteproof maakt! Al doet het weer nog niet elke dag wat wij willen, als je bij ons binnenstapt voel je toch dat het voorjaar in aantocht is! De mooie labels als 10Day's, Aaiko, Day, Hunkydory, Henriette Steffensen, Ibana, Summum Woman. Dit zijn zomaar een greep van de labels die Puur zo blij maakt. Labels met katoen, zijde, mooie breisels, prints en kleuren!

Terwijl wij pas in vierde maand zitten hebben wij al heel veel leuke dingen gedaan en ligt er nog zoveel moois in het verschiet... Dat maakt het werken zo ontzettend leuk en afwisselend! De beurs, de vele dozen die binnenkomen met mooie kledingstukken. Vanaf 14 februari heeft de hele week in het teken gestaan van ons 10 jarig bestaan. Wat zijn wij ontzettend geraakt door de vele kaarten, mooie cadeautjes en mooie bloemen die we van jullie mochten ontvangen! Maar Puur is nog niet klaar met het 10 jarig bestaan! Al ben je eigenlijk maar 1 dag jarig, wij zijn van mening dat we van elke dag een feestje moeten maken dus dat betekent zelf de slingers ophangen! Dat betekent dat Puur extra leuke events gaat organiseren. Het verzinnen, organiseren en delen zijn de kleine extra's die het zo leuk maken om ondernemer te zijn...

Dus, houdt de nieuwsbrieven en Facebook in de gaten.. We keep you posted! Want zeg nou zelf, dit vieren jullie toch graag met ons mee?