Blog

TEAM.jpg
2 juni 2017

MEET THE NEW MEMBERS!

Alleen als je de headliner leest ..zeggen wij, "no words needed anymore"! 10 jaar geleden opende Puur haar deuren en in "no time" was er extra hulp nodig. Een mooi team werd gecreëerd!  Wij hebben goede voelsprieten om te weten wat voor ons belangrijk is om Puur te laten "zijn" en worden zoals Puur "nu" is! En dat is voornamelijk de juiste mensen op de juiste plek hebben.De kwaliteiten van de mensen goed benutten en wat uiteindelijk maakt dat het heel fijn is om met elkaar samen te werken.

Om er toch even een Rotterdamse uitspraak in te gooien "niet lullen maar poetsen"! Maar Puur houdt ook van een feestje. Wat betekent dat we elk jaar, wanneer wij jarig zijn op 14 februari, dit heel graag vieren. Het leven moet namelijk gevierd worden! En zeker een 10-jarig bestaan met zo'n mooi steady team! Dus wij dachten aan een alternatief teambuildingsuitje. Eéntje met een zonnetje op ons bolletje, de zee horen ruisen, een yogasessie bij zonsopkomst, met een glaasje sangria in onze handen de zonsondergang bewonderen…..met andere woorden,  het eilandgevoel kunnen voelen! Jaaaaaa…… dit wordt wel een heel  zwaar teambuildingsuitje. Dat wordt afzien de komende dagen….! Maar soms is het gewoon even nodig om ons dreamteam weer de inspiratie te geven om de komende 10 jaar Puur net zo succesvol te laten zijn en blijven als dat het nu is!

Dus Ibiza….here we come! Maar omdat Puur gewoon haar deuren geopend wil houden de komende week hebben we nog een topteam gecreëerd! Charissa, Saar, Annemiek en Kim zullen jullie de komende week, zoals je van Puur gewend bent, in de watten leggen! Koffie, gezelligheid, een praatje en kledingadvies, alles waar Puur voor staat….! En deze kanjers kunnen dat als geen ander! Dus kom gezellig  langs en we weten zeker dat jullie het met ons eens zijn dat wij de kwaliteit hebben om weer een dreamteam bij elkaar te vinden, want die staat gewoon voor jullie klaar in de week van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni. Veel winkelplezier!

Enne, we will keep you posted over onze teambuilding dagen!! Lieve en zonnige groet vanuit een heerlijk eiland.