Blog

TEAM 2.jpg
30 juni 2017

THE IBIZA TRIP

NATHALIE
Let love rule Ibiza... Wij hebben de meisjes de opdracht gegeven een stukje  te schijven over Ibiza. Wat voor gevoel geeft Ibiza je en hoe hebben we het beleeft met elkaar? Tja,  als wij deze opdracht geven kunnen wij zelf natuurlijk niet achterblijven. Terwijl ik dit schrijf komen er bij mij zoveel woorden en gevoelens los. Een paar steekwoorden voor mij zijn: een mooie parel in de Middellandse zee met honderden mooie kleine baaitjes en ongerepte mooie natuur . Gevoel van vrijheid, blijheid en onbevooroordeeld een gesprek met iemand kunnen aangaan. Heerlijk eten en drinken ,elkaar in zijn of haar waarde laten ongeacht hoe je eruit ziet, van wat voor nationaliteit je bent of wat je geaardheid is. Iedereen mag er zijn. Het delen van zoveel mooie plekjes, het gemak hoe wij als collega's maar bovenal vriendinnetjes met elkaar omgaan. Het delen van de heerlijke zonnestralen op ons lijf. Het delen van mooie open gesprekken met elkaar . Vooral het "delen "is voor mij een belangrijk woord ,want wat mezelf betreft hou ik van delen. Maar het gevoel wat mij soms overmant is dat er ook zoveel wordt veroordeelt en soms krijg je daar zelf ook mee te maken en ik merk dat ik dat best soms lastig vind! Dus laten we vooral meer positiviteit met elkaar delen en niet gelijk oordelen over iets of iemand dan ziet de wereld er een stuk mooier uit. Ibiza doet dat al! Ik doe graag met haar mee, let love Rule. Dat heb ik de afgelopen dagen met het team gevoeld en i love it! Hier dank ik jullie voor , dat we deze mooie herinneringen met elkaar kunnen delen!

MIRANDA
14 februari 2012 bestonden we 5 jaar, dat hebben we gevierd een weekend met "onze" meiden bij de Loosdrechtse plassen. Wat waren we toen al trots. Nathalie en ik zeiden tegen elkaar; ‘wat hebben wij toch een mooi Puur-Team. Als het over 5 jaar nog zo is, gaan we ons 10-jarig jubileum vieren in Ibiza’.

En toen was het ineens 14 februari 2017. Dat betekent het 10 jarig bestaan van Puur. Mét nog steeds het zelfde mooie team. Wat Nathalie en ik tegen elkaar zeiden werd toch echt werkelijkheid. Want 5 juni was het dan zover. We stapten het vliegtuig in om ‘s avonds laat aan te komen in Ibiza. Daar waren we! Hoppa met z’n allen in de bus en na wat kleine hobbels rond middernacht aankomen bij onze prachtige verblijf. Hier werd meteen duidelijk hoe mooi en hecht team we zijn. Na een kaartlees sessie waren namelijk meteen alle emoties al getoond. Hoe fijn dat we zo met elkaar kunnen omgaan en elkaar in ieders waarde kunnen laten en elkaar accepteren hoe iedereen is.

Ik vond deze dagen zeer bijzonder, warm en puur. Kortom, om nooit meer te vergeten.Meiden wat ben ik trots op jullie en dankbaar dat ik dit met jullie mag delen. Nathalie in het bijzonder. Wat ben ik blij dat ik 10 jaar geleden deze stap heb gezet met jou, wat een mooi mens ben je, als de hele wereld zo zou zijn, wat zouden we dan een pure wereld hebben.

CARLA
10 jaar Puur! 10 jaar kleding en accessoires! 10 jaar collega's! En wat een verrassing om dit te vieren met elkaar op 'ons' eiland Ibiza☀! Wat een prachtig huis en wat een leuk programma. Met alle ruimte om te relaxen op het strand onder het genot van een hapje en drankje! En dan als klap op de vuurpijl het optreden van Micah bij Jockey Club. Wat een feest en gezelligheid! Een mooie herinnering waar ik zeker nog lang van kan genieten. Op naar de volgende 10 jaar! Wat vliegt de tijd, maar wat staat de tijd ‘ons’ goed!

JEANETTE
Ibiza.... 10 jaar Puur.... Heerlijk om even weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen en met zulke collega's is het gewoon altijd feest. Lekker  tijd voor jezelf en veel lachen, dat hebben we allemaal af en toe nodig. Tussen een etentje, wandeling of drankje door bespraken we hoe we het in de winkel beter of anders kunnen doen… Daar kan je geen betere plek voor bedenken toch? Ik ben blij dat ik al 10 jaar deel uitmaakt van dit toffe Puur-Team!

LINDA
10 jaar Puur vieren in Ibiza. Hoe leuk was dat! Quality time met elkaar, leuke gesprekken, zon, zee, strand, hapje, drankje, dansen, lachen, huilen… Kortom, alles kwam voorbij deze dagen. Dagen met een gouden randje. Blij dat ik deel uit maak van dit team!

SOPHIA
Dan zit je op maandag avond 5 juni ineens in Ibiza. Op een prachtige locatie, mét je 5 surrogaat moeders. Van vrijdagavond en zaterdag hulpje naar freelancer met Puur als eerste klant. Tja, die 7 jaar dat ik ‘verbonden’ ben met Puur zijn vrij hard gegaan. Ik heb dus nét niet alle 10 jaar meegemaakt maar wel genoeg jaren om er achter te komen wat voor team dit is. Warm, lief, gezellig. Gewoon tof dus. En hoe tof om dit zo met elkaar te vieren. Alles was tot in de puntjes geregeld, van yoga sessies, heerlijk eten tot dansjes mét Sangria om 16.00 uur ’s middags. Dagen om nooit meer te vergeten!