Blog

Summum 2019.jpg
20 maart 2019

See the world upside down

See the world upside down.

Terwijl ik op een heerlijk eiland ben met een zonnetje op mijn bolletje, tussen de Bourgonvilles en de bergen komt er een enorme rust over mij heen...

Maar niet in me hoofd.. als er teveel rust komt, borrelen er "" teveel ideëen" naar boven met wat ons nog te doen staat.

Daarbij bedenk ik mezelf ook weer dat het tijd wordt voor een blog. Maar voor een blog heb ik ook weer een nieuwe headliner nodig. En die heb ik er teveel..een chaos in mijn hoofd..(is ook een goeie headliner).

Puur staat voor eenvoud, echtheid en klasse en na 12,5 jaar Puur Dameskleding zijn wij nog steeds dichtbij deze 3 kleine woordjes gebleven. Wat ook betekent datonze  collectie een eenvoud, klasse en echtheid uitstraald.

We mixen en matchen er flink op los maar de toon bij Puur Dameskleding is vooral "Ton Sur Ton".

Misschien odat wij soms chaotisch zijn, is de rust van Puur Dameskleding en de collectie wat ons zo gelukkig maakt!

Maar onze labels denken er dit seizoen anders over..Er is kleur...heel veel kleur. Denk aan geel, groen, blauw en rood. En dit najaar zie je als touch in het kleurenpallet ook nog eens veel paars!

O jee, hoe gaan we al deze kleuren mooi mixen en matchen bij elkaar op onze kledingrekken. En omdat de labels dachten we willen kleur...willen we ook graag prints...van ruitjes, streepjes, dierenprints tot bloemenprints.

Puur Dameskleding gaat deze uitdaging aan..en wat zijn we er stiekem blij mee!

Van ruitjes, streepjes, bloemetjes, leopard, geel, groen of blauw we mixen en matchen er flink op los!

Ton Sur Ton blijft mooi, eenvoudig maar met klasse, maar zo af en toe wat extra kleur of prints in je outfit en in je leven maakt alles opeens wat spannender en inperfect!

De winkel ziet er top uit en zelfs met zoveel kleuren in de collectie straalt er een enorme rust uit!

Uiteindelijk moet je je rust bij jezelf vinden en niet in je outfit! Een beetje kleur, prints en inperfectie maakt uiteindelijk voor ons iedere outfit en jezelf een beetje leuker, gekker en bijzonder!

Nieuwsgierig geworden? En heb je onze voorjaarscollectie van 10Days, Aaiko, Braez, Closed, Summum, Ibana nog niet gezien? Dit is een kleine greep van labels uit onze mooie collectie. Loop dan snel bij ons binnen en laat je verrassen door al het moois wat wij jullie te bieden hebben.

Te druk of niet in de gelegenheid kijk dan ook eens online in onze webshop www.puur-dameskleding.nl. Of volg ons op Facebook (@PuurDameskleding of Instagram (@puurdameskleding).

"Seen the world a little bit upside down and stay grounded".

Veel lief Puur Dameskleding