Blog

zwart kerst.jpg
8 januari 2015

PROOST OP 2015

2015 staat ons op te wachten, wat fijn dat we op zo'n mooi jaar als deze terug kunnen kijken.

Met de feestdagen achter de rug sta je toch altijd weer even stil dat we toch best in onze handjes mogen knijpen met wat we allemaal hebben. Als dat besef er is worden wij ook altijd een beetje melancholiek.

Een jaar dat wordt, zoals elk jaar, afgesloten met veel drukte bij Puur, met wat perikelen her en der. Likje verf, nieuwe accessoires....Dit allemaal om het weer even op te frissen voor het nieuwe jaar.

Labels waar we afscheid van nemen, maar ook weer nieuwe labels die wij maar al te graag verwelkomen in onze collectie. Ons eigen label, Inspired by Puur, is daar een voorbeeld van en ook eentje waar we stiekem erg trots op zijn.

Dan ook nog een geweldig mooie 10Days conceptstore op de Meent in Rotterdam geopend, wat niet zonder slag of stoot ging. Wat een prachtige zaak is dat geworden, al zeggen we het zelf. En wat is het dan heerlijk om te weten dat we een mooi en goed team hebben op beide plekken, die wel wat stootjes kunnen hebben maar klaar staan voor iedere klant.

Kom maar op 2015, want wat hebben we daar weer zin in! Wij proosten alvast op een jaar vol nieuwe inspiratie, mooie kleding en lieve klanten!

Tot snel in een van onze winkels.......