Blog

Collegehotel
14 januari 2015

Quality Time

Terwijl de wereld op zijn kop staat door de ontwikkelingen in en om Parijs, vraag je jezelf wel eens af in wat voor wereld wij leven! Het besef is er dan ook dat we flink moeten genieten van de mooie dingen om ons heen en van elkaar..

En als je dan een weekendje vrij bent komt de vraag... Wat, waar,en hoe?

Die keuze is snel gemaakt, het wordt een weekendje Amsterdam. 
Toch 'de stad' om lekker doorheen te struinen. Van Cornelis Schuitstraat waar de 10Days conceptstore ook gevestigd is, de 9 straatjes, Vondelpark, Herengracht, Stedelijk Museum, Rijksmuseum en uiteraard met af en toe een pauze voor een kopje koffie of natuurlijk een wijntje. 

Carterbar and Kitchen is weer zo'n leuk ontdekplekje... Heerlijke koffie en hapjes,en een warm, gezellig, hip, maar classy interieur.... en daar borrelen altijd weer nieuwe ideetjes voor Puur op! Ook een echte aanrader voor jullie.

Een leuke tip kregen wij om te slapen in het Collegehotel. Mooi, klassiek en met een ontbijt waar je graag je bedje voor uit komt! Mocht je nog een slaapplek voor een nacht zoeken in Amsterdam, zeker doen!

Opgeladen zitten we weer terug in de auto terug naar Rotterdam en er overvalt ons toch altijd een kriebel in je buik als je weet dat je weer bijna thuis bent. De skyline van de Erasmusbrug, het Feijenoord stadion, Museum Booijmans van Beuningen, de Witte de Withstraat, de Meent met de mooie en hippe winkels, het Kralingsebos. 010 heeft het eigelijk ook allemaal in huis.. Misschien toch het volgende weekendje gewoon in eigen stad blijven... Is toch echt zo'n gek idee niet!