10Days

10Days - 10Days

Wij zijn zo blij met het mooie label 10Days.

Toen we in 2007 startten met Puur, waren we volop op zoek naar mooie labels die bij Puur passen.
Op de Modefabriek, een grote modebeurs, zagen wij dit merk liggen. We waren op slag verliefd.

12 jaar geleden was de collectie nog heel summier maar al met zo n mooi duidelijk handschrift, het handschrift dat ze nu na 12 jaar nog steeds doorvoeren in het inmiddels volwassen geworden merk.
De 10Days collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties, sportieve looks en statement pieces vormen een geheel. Simpel maar never regular.

In 10 Days voel je jezelf stoer en toch heel vrouwelijk.
De beste mix van beiden.

Wij hebben geloof in dit merk dat we in 2014 een conceptstore van 10days hebben geopend op de Meent in Rotterdam. Een must-see als je een dagje Rotterdam hebt gepland!


MERK : 10 DAYS
Wat begon als een spontaan idee werd al snel serious business. In 2007 lanceerde 10Days haar eerste collectie en werd al snel een succes. Dit idee groeide uit tot een geliefd en veelzijdig feel good merk met een eigenzinnig karakter, altijd one step ahead! 10 Days is een gevoel, een gevoel waar steeds meer mensen blij van worden.
10Days richt zich niet op een bepaalde doelgroep, maar spreekt uit een specifieke mindset aan; feel good, spiritualiteit en sportiviteit. Een gevoel en lifestyle dat door jong en oud omarmd wordt.

Het gehele assortiment van 10Days sluit aan op het motto:
BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR.