- Aaiko

In 2005, plantte de Nederlandse modeontwerpster Pauline Brakenhoff een zaadje in de mode industrie en werd de drijvende kracht achter het merk Aaiko. De naam AAIKO staat in het Japans voor geliefd, terwijl het in het oud-Germaans staat voor stoer. Deze contradictie past Aaiko in elk kledingstuk toe, zodat elk item in de collectie het unieke karakter behoudt.

Aaiko en Puur
Aaiko en Puur zijn al 12 jaar een match.Ook Aaiko begon 12 jaar geleden en wij zijn dan ook samen gegroeid: zij als label en wij als winkel. Het label Aaiko is vooruitstrevend in de mix van stoffen, kleuren en prints en lijkt daarom in onze collectie soms ook een vreemde eend in de bijt. Maar doordat het zo divers is met mooie items vullen wij elkaar goed aan
Puur houdt van de ton-sur-ton tinten en de rustige kleuren, maar Aaiko maakt onze collectie net wat spannender en completer. Na 12 jaar zijn we nog steeds ontzettend blij dat Aaiko deel uit maakt van onze mooie labels!

Aaiko vrouw
De Aaiko vrouw is sociaal onderlegd en weet wat ze wilt. Jouw vrouwelijkheid staat voor integer en onafhankelijk, zacht doch krachtig. Jouw charisma en sterke karakter zorgen ervoor dat je bij blijft in de wereld waarin je verkeert. Jij zoals je bent, blijft onze bron van inspiratie.