10DAYS

SALE - 10DAYS

Wat begon als een spontaan idee werd al snel serious business. In 2007 lanceerde 10Days haar eerste collectie en werd al snel een succes. Dit idee groeide uit tot een geliefd en veelzijdig feel good merk met een eigenzinnig karakter, altijd one step ahead! 10 Days is een gevoel, een gevoel waar steeds meer mensen blij van worden.
10Days richt zich niet op een bepaalde doelgroep, maar spreekt uit een specifieke mindset aan; feel good, spiritualiteit en sportiviteit. Een gevoel en lifestyle dat door jong en oud omarmd wordt.

Het gehele assortiment van 10Days sluit aan op het motto:
BE UNEXPECTED OR SIMPLE | NEVER REGULAR.

Op slag verliefd
Wij zijn zo blij met het mooie label 10Days. Toen we in 2007 startten met Puur Dameskleding waren we volop op zoek naar mooie labels die bij onze visie van Puur Dameskleding passen. Op de Modefabriek in Amsterdam een grote modebeurs, viel ons oog op het merk 10Days. We waren op slag verliefd.

Simple but never regular
12 jaar geleden was de 10Days collectie nog heel summier maar al met een mooi duidelijk handschrift. Het handschrift dat 10Days na 12 jaar nog steeds zichtbaar is in het inmiddels volwassen geworden kledingmerk. De 10Days collecties kenmerken zich door de blend van stijl en comfort. Het gebruik van zachte stoffen, speelse silhouetten, creatieve combinaties, sportieve looks en statement pieces vormen een compleet geheel. Simpel maar Never Regular

Mix en Match
De 10Days jogger, 10Days sweater, 10Days jurk en 10Days sjaals zijn populaire items van dit merk die ideaal te combineren zijn met andere items van andere merken van Puur Dameskleding. Puur Dameskleding heeft meerdere merken die net zoals 10 Days een combinatie van stijl en comfort bieden. Kijk onder andere eens naar de items van Inspired By Puur, Yaya en Les Favorites.

Conceptstore 10Days Meent Rotterdam
In 10 Days voel je jezelf stoer en toch heel vrouwelijk. De beste mix van beiden. De verliefdheid is omgeslagen in houden van waardoor we in 2014 een conceptstore van 10days hebben geopend op de Meent 68 in Rotterdam. Een Must See als je een dagje shoppen in Rotterdam hebt gepland!

Bestel 10Days Dameskleding Online


Bij Puur Dameskleding bestel je je favoriete 10Days collectie veilig en snel online. Onze webshop heeft alle artikelen in voorraad, we verzenden je pakket direct na het plaatsen van je bestelling zodat je de items vaak nog de volgende dag in huis hebt. Verzending is gratis!