Ibana

SALE - Ibana

'The Ibana story, Elegance never fades has been IBANA's philosophy since 2007'. De visie van Ibana heeft geleid tot diverse collecties meet leer, knitwear, nep bont en bont artikelen. De rijke materialen die Ibana gebruikt voor haar collecties zorgt ervoor dat de artikelen aanvoelen als een tweede huid. Ieder artikel heeft een eigen verhaal, wat de collectie van Ibana toegankelijk maakt voor vrouwen van alle leeftijden en voor iedere gelegenheid. De collectie Ibana is een collectie van mooie momenten

Ibana gevoel
Het dragen van Ibana brengt het gevoel van elegantie, kracht en natuurlijke schoonheid bij de vrouw naar boven als zij haar favoriete item van Ibana draagt. De collectie van Ibana is ontwikkeld door vrouwen en speciaal voor vrouwen wat je terug voelt en ademt door elke vezel van de kleding.

Mooiste leer items
Het leer van de jasjes, broeken, rokken is zo zacht van kwaliteit en heeft zoveel mooie basis items dat wij vinden dat iedereen wel een mooi item in zijn of haar kast moet hebben. Het leer wordt door het dragen nog mooier en zachter waardoor de uitstraling van een item nog mooier tot zijn recht komt. En hoe fijn is het als een kledingstuk zo mooi met je meegroeit in de loop van de jaren waardoor je ook mooie herinneringen krijgt aan een van de mooi items!

Uitgebreide collectie
Sinds een jaar heeft Ibana haar collectie uitgebreid met mooie jurken, blouses van cupro of zijde en zijn er ook mooie gebreide truien toegevoegd. Deze items zijn bij Puur Dameskleding in de winkel en natuurlijk ook in onze webshop te bewonderen en zeer zeker de moeite waard.