Summum Woman

SALE - Summum Woman

Het geheim van Summum Woman? De combinatie van typisch Nederlands design met internationale trends. Cool met een romantische twist, lieflijk met een edgy touch. Summum Woman smeedt verschillende stijlen, stoffen en kleuren tot gewaagde fashion. Voor vrouwen van de wereld die weten wat ze willen.

Alleen het allerbeste
Summum Woman is echt een begrip in de wereld van de betere dameskleding. Maar waar komt de naam eigenlijk vandaan?
Het merk is in 1998 opgericht door een Amsterdams modekoppel, Jos en Jorien Wijker. Het stel werkte eerder al samen bij het merk Compromis, ofwel de gouden middenweg. Met het oprichten van hun eigen merk, wilden ze een duidelijk statement maken: geen compromissen meer, maar alleen het allerbeste, ofwel het Summum.

Hollandse nuchterheid
We doen Summum Woman tekort door het als een typisch Hollands merk te beschrijven: wat ons juist aantrekt in Summum is de combinatie van (toch) Dutch Design met internationale allure. Sierlijke elementen worden afgewisseld met herkenbare vormen en stoere details. Dit wordt heel knap ontworpen, waardoor de van oorsprong Nederlandse collectie zelfs buiten onze landsgrenzen zeer populair is.

Summum blouses, tops, rokken en jurkjes
Ieder seizoen brengt Summum Woman een volledige collectie uit, dat wil zeggen dat je naar gelang het seizoen, de keuze hebt uit tops, blouses, sweaters, jumpsuits, broeken, rokken, jurkjes en tunieken van Summum Woman. Ook accessoires ontbreken niet in het programma van Summum.

De laatste collectie straalt klasse uit en heeft tegelijkertijd een heerlijk relaxte fit die ervoor zorgt dat de kleding voor elke gelegenheid geschikt is.

Summum Woman dameskleding combineren
De ontwerpen van Summum laten zich prettig combineren met andere dameskleding en accessoires uit onze collectie. Het wisselt natuurlijk per item, maar we zien vaak geslaagde combinaties met Studio Anneloes, 10Days, Aaiko en de luxe lederwaren van Ibana.