Custommade

Custommade - Custommade

Custommade is een nieuwe merk bij ons, het komt uit Denemarken en is voor bij Puur echt fashion, net iets anders dan de rest, hier word klein van ingekocht, dus je koopt echt iets exclusiefs.


MERK : CUSTOMMADE
Custommade is geinspireerd door een droom over het maken van op maat gemaakte en prachtige kleding die trends trotseert. Het werd in 2002 opgericht door Christian Dam in Kopenhagen, Denemarken. Custommade biedt een reeks stedelijke essentials die een beroep doen op moderne en kosmopolitische vrouwen die op zoek zijn naar eenvoudige verfijning.

Custommade wordt creatief aangestuurd door creatief directeur en oprichter, Christian Dam en hoofdontwerper, Anne Rasmussen. Anne Rasmussen concentreert zich op tijdloze ontwerpen met eigentijdse randen en energie, speciaal gericht op stoffen met een fantastisch gevoel. Ingetogen genoeg om te ontspannen in het weekend, gemakkelijk genoeg om je te kleden voor een snelle trip naar Parijs. Met zijn sterke en herkenbare merkidentiteit onderstreept dit perfect het gesofisticeerde Scandinavische ontwerp.