Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen - Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is een Deense ontwerpster. Haar eerste succesvolle ontwerp was de natuur rubber laars, niet zweterig door de katoenen voering en heel comfortabel en modisch. Daarna kwamen de rubber en softshell regenjassen. Deze zijn comfortabel, ademend, warm, winddicht en vooral waterafstotend. De jassen zijn zelfs mooi en functioneel voor een niet regenachtige dag. De jassen hebben een hoge kwaliteit en het zijn echte eyecatchers die het gehele jaar draagbaar zijn.

HORNBAEK Collectie
De Ilse Jacobsen HORNBAEK collectie omarmt luxe en slimme casuals welke nauw verwant zijn aan de Scandinavische levensstijl. De Ilse Jacobsen wortels zijn diepgeworteld in Hornaek, bekend om de ontspannen sfeer rond de kleine haven, brede zandstranden en duinen. Geinspireerd door de natuur, zijn de ontwerpen klaar om gedragen te worden in de regen. Een fijne balans tussen de Scandinavische levensstijl, Deens design en moderne stedelijke leven.

Warm, droog en vrouwelijk
Als het weer guur wordt, de druppels om je oren waaien en de regen serieus kans maakt om je make-up, haar of outfit te verpesten, dan komen de items van Ilse Jacobsen je te hulp. Dit is ons jassen- en regenlaarzenmerk, dat we soms blij worden van ons regenachtige landje. De regenjassen van Ilse Jacobsen houden je niet alleen warm en droog maar ook vrouwelijk. Het Deense merk Ilse Jacobsen begrijpt hoe je nuttig en mode weet te combineren. Ilse Jacobsen staat dan ook voor kwaliteit: deze items koop je voor jaren.