Studio Anneloes

Top - Studio Anneloes

Studio Anneloes is een 100% Hollands merk en staan in alles voor op en top vrouwelijkheid met een goede pasvorm in combinatie met een modische en goede kwaliteit stof.

Fan van Studio Anneloes
Puur Dameskleding en Studio Anneloes zijn al jarenlang de perfecte combinatie: de ontwerpstudio van Studio Anneloes weet snel in te spelen op de laatste mode. Daardoor vind je in de winkel en de webshop van Puur Dameskleding altijd actuele en hippe items.

Travel Quality
De Travel Quality lijn van Studio Anneloes is gemaakt van een unieke en gepantenteerde stof, deze stof heeft grote stretch en zit erg comfortabel. De kleding met Travel Quality is makkelijk mooi te houden en altijd kreukvrij. Hier zijn wij bij Puur Dameskleding dol op!

Heb jij al een Studio Anneloes colbert?
Een klassieker die je bij veel dames in de garderobe vindt, is het Studio Anneloes colbert of blazer. Deze prachtige jasjes combineren erg makkelijk en kleden goed af.

Studio Anneloes blouses, tops en jurkjes
Maar ook de Studio Anneloes blouse, vooral de Poppy Blouse, heeft een vaste schare liefhebbers. Heb je een van de mooie tijdloze jurkjes of tunieken van Studio Anneloes op het oog? Dan wordt het lastig kiezen, want Studio Anneloes brengt vaak meerdere kleuren van hetzelfde ontwerp uit.