Merel by Frederiek

Merel by Frederiek - Merel by Frederiek

Bij aankoop van een Merel by Frederiek product steun je direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen.

Met geloof in haar eigen kracht en creativiteit, tuimelende doorzettingsvermogen, passie voor mode en mooie materialen en spattende energie startte Frederiek Waninge in 2010 haar eigen tassenlabel Merel by Frederiek. Met oog op zelfverzekerde, modebewuste en stijlvolle vrouwen ontwerpt zij elegante tassen Ik denk vanuit de vrouw, maar dan vanuit de vrouw met een eigen identiteit en persoonlijkheid. Zij die weten hoe ze moeten maar vooral willen communiceren naar de wereld en trots zijn op zichzelf. Op zowel de sterke als de minder sterke punten”.


De afgelopen jaren hebben de tassen van Merel by Frederiek zich ontwikkeld tot een heuse cult-accessoire en zijn zij verkrijgbaar in meer dan 145 kleding-, schoenen- en lederwaren winkels én tegenwoordig zelfs in Noorwegen. Ieder seizoen lanceert het label diverse lijnen binnen dezelfde collectie waardoor het aanbod oneindig is. Tijdens het ontwerpen van iedere collectie, waarbij samen met een expert op het gebied van trends, materialen en een vooruitkijkende blik op de algemene mode, wordt gekeken naar welke invloeden het beste passen bij het DNA van het merk, blijft de handtekening van MbF steeds terug keren.