YAYA

YAYA - YAYA

YAYA is vrouwelijk, naturel en verleidelijk met een internationale uitstraling. YAYA is er voor de optimistische, hedendaagse vrouw die houdt van luxe. op een nonchalante manier. De YAYA vrouw waardeert de little things in life, leidt een actief leven en laat graag haar eigen unieke karakter tot recht komen in wat zij draagt. YAYA is er voor ieder moment van de dag.

YAYA is er voor ieder moment van de dag
YAYA is een van de merken waaraan Puur Dameskleding al vanaf het begin trouw is. Al twaalf jaar staat de leveringsdatum van YAYA groot omcirkeld in onze agenda. Want ieder seizoen weer ontvangen we geweldige collecties en prachtige items.

YAYA een steeds groter Fashionlabel
YAYA heeft een enorme vogelvlucht gemaakt en is niet meer weg te denken tussen de grotere merken. Naast een mooi totaalpakket aan kleding items heeft YAYA ook superleuke home decoraties. De home decoraties staan helaas niet in onze webshop, maar zijn wel te vinden in onze winkel in het pitoreske Berkel en Rodenrijs. Wij zijn ontzettend blij dat wij Yaya bij Puur Dameskleding hebben. Zonder het merk Yaya zou de collectie van Puur Dameskleding niet compleet zijn!